N

Връзка с нас

N

Изпратете ни съобщение

0%
Close Preloader Screen
МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ

Пресни сирена

Твърди сирена

Меки сирена

Сирена с плесен

Полутвърди сирена

Топени сирена

Сметана и мляко

Млечни продукти

Десерти

КОЛБАСИ

Месни деликатеси

ДРУГИ ПРОДУКТИ

Паста

Яйца

Chocovic пълнежи

Chocovic шоколад

Замразени пюрета

Пошове

Домати

Риба

Ориз

Олио и маслиново масло

Маслини и консервирани продукти

Плодове и концентрати

ПРОДУКТИ DEBIC

Сметани

Масло

Сладоледи

Други продукти

Снимки за сваляне

← Статии

Крема сирене

Крема сирене – за какво се използва най-често?


Крема сирене е сред най-популярните видове сирена в днешно време. То притежава мек, приятен и наситено млечен вкус, който се цени от много хора. Именно този вкус, наред с възможността за неговото бързо и лесно намазване, определя разнообразните приложения на съвременното крема сирене. Започвайки от най-простото приложение, а именно правенето на вкусни сандвичи за ежедневието, и стигайки до приготвянето на редица типове ястия и десерти. В следващите редове ще научите малко повече за най-често срещаните приложения на така обичаното крема сирене:

 

Крема сирене: Сандвичи – няма как да не започнем от сандвичите, тъй като почти всеки човек ги консумира. Те са идеални за закуска, а нерядко и за обяд в рамките на натовареното работно ежедневие. Ако искате да си приготвите вкусни и хранителни сандвичи, определено ви препоръчваме да включите и крема сирене в съставките. Благодарение на наличието на крема сирене вашите сандвичи няма да бъдат сухи, като в същото време ще се отличават със страхотен вкус и свежест, засищайки ви напълно и носейки ви удовлетвореност от съответното хранене.

Крема сирене: Ястия – никак не е случайно,че употребата на крема сирене в кулинарията нараства непрекъснато. Този продукт може да направи вашите ястия наистина уникални и притежаващи най-добрите вкусови характеристики. Едва ли можем да изброим всички ястия, към чийто състав е възможно да се добави крема сирене. И все пак ще споменем някои от тях, за които несъмнено бихме ви препоръчали да опитате да ги приготвите с крема сирене. Това са ястия като яйчено руло, зелеви сарми, пълнени чушки, огретен , ризото и т.н.

Крема сирене: Десерти – когато става въпрос за крема сирене, не бива да се забравят и десертите. Качественото крема сирене би могло да ви помогне да приготвите невероятни сладкиши, с които да изненадате и впечатлите близки и познати. При споменаване на крема сирене вероятно повечето хора се сещат за чийзкейк, но далеч не е само той. Този тип сирене може да се използва също така за кексове, ябълкови сладкиши, рула, тирамису и др.

 

 

Какви ползи за здравето ще ви донесе консумирането на крема сирене?

За съжаление във водещите информационни канали постоянно се разпространява тезата , че крема сирене е вреден продукт, чиято консумация трябва да се избягва. Всъщност като почти всяка друга храна, този тип сирене е нужно просто да се консумира в умерени количества и няма да има никакъв проблем. Дори напротив – то може да донесе някои много важни ползи за вашето здраве. Ето основните сред тези ползи:

 

крема сирене: помага за здравето на костите – консумацията на крема сирене ще помогне доста за здравето на вашите кости. В него се съдържат солидни количества калций и фосфор – минерали, които успешно стимулират развитието и укрепването на костите на човека. Това свойство е особено важно за подрастващите деца, чиито кости все още не са укрепнали достатъчно.

крема сирене: ускорява възстановяването на мускулите – крема сирене също така се отличава с високо съдържание на казеинов протеин. Протеин, който е от голяма полза за хората, които редовно отделят време за спортуване и тренировки във фитнеса. Въздействието на казеиновия протеин се изразява в намаляване на болките до минимум и значително по-бързо възстановяване на мускулите след всяка една тренировка.

крема сирене: предотвратява възникването на кариес – предвид съдържащите се в него количества калций и фосфор, съвсем естествено консумирането на крема сирене има положително въздействие и върху зъбите. Тези минерали подсилват здравината на зъбите, като в същото време са преграда пред процесите по образуване на кариес.

крема сирене: ползи за бременните – консумацията на крема сирене е доста полезна за бременните жени. Период, в рамките на който жените често се чувстват гладни и им се налага да увеличат обичайния си прием на храна. Крема сирене е продукт, който засища добре и освен това дава енергия, която определено е необходима на дамите по време на бременност.

крема сирене: подобряване на съня – подобно на млякото, консумирането на крема сирене вечер може да ви помогне да спите по-добре. То стимулира освобождаването от натрупаните в рамките на работното ежедневие нива на стрес и напрежение. В резултат човек има възможност да се наслади на значително по-качествен, спокоен и пълноценен сън.

 

Защо да закупите крема сирене от Фивепи?


Ние от фирма Костадинов – Райков Фивепи ООД сме на пазара от 1991 година насам. В продължение на три десетилетия предлагаме на българските бизнеси и потребители млечни продукти от най-високо качество. Част от тези млечни продукти са и продуктите от категория „Крема сирене“. Вижте защо да се доверите именно на нас, когато искате да си закупите крема сирене:

 

Крема сирене от Фивепи: Най-високо качество – гарантираме на своите клиенти само и единствено крема сирене от най-високо качество. За целта работим с водещи и реномирани в глобален мащаб производители. Производители, които през годините по безспорен начин са доказали, че не правят никакъв компромис с качеството и характеристиките на произвежданите продукти. Екипът на Костадинов – Райков Фивепи ООД е осигурил оптималните условия за съхранението на тези продукти, така че те да пристигат при клиентите ни в отлично състояние и с напълно запазени характеристики.

 

Крема сирене от Фивепи: Удобни механизми за снабдяване –  разработили сме удобни механизми за снабдяване на нашите клиенти с необходимите им млечни продукти, при това в максимално кратки срокове. Неслучайно работим с почти всички търговски вериги на територията на страната, както и с редица ресторанти, хотели и кетерингови фирми.

 

Крема сирене от Фивепи: Перфектно отношение към клиента – и не на последно място, в бизнес дейността си се отличаваме с перфектно отношение към клиента, както и с пълно съобразяване с неговите изисквания. Доказателство за безупречните ни търговски практики е притежаваният от нас сертификат „Коректна фирма“. Ако имате нужда от крема сирене или други видове млечни продукти, не се колебайте да се обърнете към екипа на Костадинов – Райков Фивепи ООД.