N

Връзка с нас

N

Изпратете ни съобщение

0%
Close Preloader Screen
МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ

Пресни сирена

Твърди сирена

Меки сирена

Сирена с плесен

Полутвърди сирена

Топени сирена

Сметана и мляко

Млечни продукти

Десерти

КОЛБАСИ

Месни деликатеси

ДРУГИ ПРОДУКТИ

Паста

Яйца

Chocovic пълнежи

Chocovic шоколад

Замразени пюрета

Пошове

Домати

Риба

Ориз

Олио и маслиново масло

Маслини и консервирани продукти

Плодове и концентрати

ПРОДУКТИ DEBIC

Сметани

Масло

Сладоледи

Други продукти

Снимки за сваляне

← Статии

Яйчен меланж

Яйчен меланж – същност

Продуктът „яйчен меланж“ се прави от течен жълтък, като този жълтък идва от механичното чупене на здрави яйца. За производството на яйчен меланж се използват яйца, които са качествени, пресни и напълно чисти. Взети са необходимите мерки, за да не се допусне попадане в новополучения продукт на никакви черупки, външни елементи или замърсявания. В следващите редове ще ви разкажем малко повече за това как се употребява яйчен меланж в съвременното сладкарство, хлебарство и готварство. В допълнение, ще научите как да изберете подходящия за вашите нужди продукт от категория „Яйчен меланж“ и защо покупката от Фивепи е правилното решение.

Яйчен меланж – основни приложения   

Три са основните сфери на приложение на яйчен меланж. А това са именно хлебарството, сладкарството и готварството. Ето какво трябва да знаете по въпроса с употребата на яйчен меланж във всяка една от споменатите сфери:

основни приложения на яйчен меланж: хлебарство – можем да кажем, че яйчен меланж се използва доста широко в хлебарството. Той участва в производството на хляб, както и на различни тестени закуски. Редица бизнеси в хранително – вкусовата промишленост залагат на яйчен меланж като заместител на яйцата поради по-ниската му цена и възможността посредством него да се запази качеството на крайния продукт.

основни приложения на яйчен меланж: сладкарство – сладкарството е друга сфера, в която употребата на яйчен меланж е много разпространхена. Освен при хляба, яйцата биха могли да се заменят с яйчен меланж и при редица видове сладкиши. Като примери за такива сладкиши бихме дали кекс, кроасан, козунак, дребни сладки и т.н.

основни приложения на яйчен меланж: готварство – когато става въпрос за яйчен меланж, няма как да пропуснем готварството. Към повечето рецепти за ястия, в които участват яйцата, те отново могат да се заменят успешно с яйчен меланж. В това число омлети, запеканки, панирани ястия и др.

 

На какво да обърнете внимание при избора на яйчен меланж?

Няколко са факторите, на които е желателно да обърнете внимание при избора на яйчен меланж. Нужно е от една страна да сте сигурни, че получавате качествен продукт с най-добри характеристики, а от друга – да си гарантирате, че получавате подходящата разфасовка за своите нужди. Вижте точно кои фактори имаме предвид:

марка – ще започнем от марката. Препоръчаме ви да се насочите към яйчен меланж, който принадлежи към каталога на достатъчно утвърдена и наложена на пазара марка. Марка, която има солиден опит в производството на продукти от тази категория. Марка, която е доказала, че не прави никакви компромиси с качеството и характеристиките на въпросните продукти.

търговец – не пренебрегвайте и търговеца, който ви предлага съответния яйчен меланж. Трябва да сте сигурни, че става въпрос за търговец, който е с добро име на пазара и се е доказал като надежден и коректен партньор на своите клиенти. Само така ще сте спокойни, че поръчаният яйчен меланж е съхраняван при оптимални условия и ще пристигне при вас в отлично състояние.

разфасовка – от значение е и разфасовката на съответния яйчен меланж. Ако на вас или на вашите клиенти обикновено ви трябва яйчен меланж в сравнително малки количества, разфасовките от 1 литър със сигурност ще ви свършат работа. В случай обаче, че употребявате постоянно този продукт в ежедневието си, можете да заложите и на по-голяма разфасовка, като например такава от 5 литра.

базова информация – преди да закупите даден продукт от категория „Яйчен меланж“, задължително прегледайте базовата информация за него. Имаме предвид информация като срок на годност, масленост, съставки, хранителна и енергийна стойност, и т.н. Споменатите елементи са важни от гледна точка на това да сте сигурни, че закупувате подходящия продукт. Ако осъществявате покупка от онлай търговец, е хубаво да има поместено продуктово описание с всички тези данни. В случай, че няма, не се притеснявайте да се обърнете към търговеца и да поискате повече информация.

 

Защо да закупите яйчен меланж от Фивепи?

Костадинов – Райков Фивепи ООД е фирма с 30-годишен опит на пазара. Ние се занимаваме с търговия на млечни и други продукти, предназначени за търговски вериги, кетерингови компании, хотели и ресторанти. Част от тях са и продуктите от категория „Яйчен меланж“. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да се доверите именно на нас при нужда от яйчен меланж:

Яйчен меланж от Фивепи: Високо качество – предлагаме ви само и единствено яйчен меланж от най-високо качество. За тази цел работим с утвърдени на пазара производители, които през годините са доказали, че може да им се има пълно доверие.

Яйчен меланж от Фивепи: Конкурентни цени –  също така предлагаме напълно конкурентни цени, особено отнесени към качеството на нашите продукти. Цени, които отговарят на финансовите изисквания на българския бизнес и потребители. Можете да бъдете сигурни, че в каталога на Фивепи ще откриете оптималното съотношение между качество и цена за категория „Яйчен меланж“.

Яйчен меланж от Фивепи: Разнообразна продуктова гама – при нас е налице разнообразна продуктова гама в категория „Яйчен меланж“. Продуктова гама, включваща артикули в различни разфасовки и с разнообразни характеристики. Разгледайте добре всички предложения в каталога ни и открийте това, което кореспондира с изискванията ви и приложенията, които сте предвидили за продукта

Яйчен меланж от Фивепи: Удобни механизми за снабдяване – разработили сме удобни механизми за снабдяване, благодарение на които всички наши клиенти получават поръчаните продукти точно тогава, когато им трябват. Никак не е случайно, че именно на нас се доверяват почти всички търговски вериги в страната, както и редица ресторанти, хотели и кетерингови компании.

Яйчен меланж от Фивепи: Безупречно отношение към клиента – безупречни сме във връзка с нашите търговски практики и отношението към всеки един клиент. Доказателство за това е сертификатът „Коректна фирма“, който притежаваме. В случай, че търсите яйчен меланж или определен млечен продукт от най-високо качество и предоставян при ясни условия и конкурентни цени, не се колебайте да се обърнете към Фивeпи.