N

Връзка с нас

N

Изпратете ни съобщение

0%
Close Preloader Screen
МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ

Пресни сирена

Твърди сирена

Меки сирена

Сирена с плесен

Полутвърди сирена

Топени сирена

Сметана и мляко

Млечни продукти

Десерти

КОЛБАСИ

Месни деликатеси

ДРУГИ ПРОДУКТИ

Паста

Яйца

Chocovic пълнежи

Chocovic шоколад

Замразени пюрета

Пошове

Домати

Риба

Ориз

Олио и маслиново масло

Маслини и консервирани продукти

Плодове и концентрати

ПРОДУКТИ DEBIC

Сметани

Масло

Сладоледи

Други продукти

Снимки за сваляне

← Статии

Подаръчни кошници

Подаръчни кошници – какво представляват?

Подаръчни кошници е една от специалните услуги, които ние от Фивепи предлагаме на своите клиенти. По своята същност тази услуга представлява пълнене на отлично украсена и подготвена за подарък кошница с различни наши продукти. Като тези продукти се избират от самия клиент. Можете да поръчате например вашите подаръчни кошници да бъдат напълнени с няколко вида сирена – бри, моцарела и т.н., или пък да се включат и други продукти – краве масло, сметана. В следващите редове ще ви разкажем малко повече за практиката на създаване на подаръчни кошници, която все повече търговци възприемат. Освен това ще ви разкажем защо поръчването на подаръчни кошници именно от Фивепи е най-добрата опция за вас на пазара.  

За какви поводи се правят подаръчни кошници?

Подаръчни кошници биха могли да се направят по множество разнообразни поводи. Ето основните сред тях: подаръчни кошници: празник –  по време на празници, на които се събира цялото семейство, подаръчни кошници, пълни със сирена и други млечни продукти, биха свършили отлична работа. Особено когато въпросните млечни продукти са първокласни и с тях можете да изненадате своите близки и гости, както и да доставите наслада на собствените си сетива. А перфектно украсените подаръчни кошници ще се впишат подобаващо в празничната атмосфера и ще направят събирането още по-специално за всички. подаръчни кошници: личен повод –  ако не сте сигурни какво да подарите на ваш близък или приятел, който има рожден ден или друг личен повод, поръчването на подаръчни кошници е чудесен избор. От една страна, те са оригинален и нестандартен подарък, с който определено ще успеете да изненадате съответния човек. От друга, подаръчни кошници с различни видове сирена ще бъдат съвършеното допълнение към неговата трапеза, гарантирайки по-вкусно и приятно похапване отвсякога. подаръчни кошници: корпоративно събитие – подаръчни кошници със сирена са подходящи и за корпоративни събития, като например фирмен юбилей, отпразнуване реализацията на определен проект или постигането на желаните резултати на месечна или годишна база. Ще можете да добавите сирената към почерпката на своите бизнес клиенти и партньори, независимо дали организирате скромен коктейл или голямо събитие с много гости.  

Кои са преимуществата от поръчването на подаръчни кошници?

Практиката за поръчване на подаръчни кошници ще ви донесе редица ползи и преимущества. Започвайки от възможността за опитване на различни продукти, преинавайки през празничното опаковане и стигайки до приложимостта към разнообразни поводи и събития. Вижте точно какво имаме предвид: подаръчни кошници: поръчване и опитване на различни продукти – поръчването на подаръчни кошници ви дава възможност да опитате различни продукти. Имайте предвид, че въпросните кошници се правят изцяло според изискванията и предпочитанията ви. Вие решавате дали в тях ще бъдат включени един, два или повече видове сирена, както и още млечни и други продукти. Удачно подбраните подаръчни кошници ще ви позволят да се запознаете със свойствата и вкусовите характеристики на множество продукти, и съответно да сте по-наясно с това кои от тях желаете да поръчвате в бъдеще. подаръчни кошници: специално опаковане и украса – пристигащите при вас подаръчни кошници с продукти ще бъдат прецизно опаковани и със специална украса. Което ги прави идеалният вариант за подарък на близки хора или приятели. С подобни подаръчни кошници бихте могли да изненадате и впечатлите много повече своите любими хора, отколкото със закупуването на тривиален подарък като парфюм например. подаръчни кошници: удачни за множество поводи –  както отбелязахме и по-горе, поръчването на подаръчни кошници е удачен избор за множество разнообразни поводи. Започвайки от лични поводи, като например рождени дни, юбилеи и т.н. И стигайки до разнообразни корпоративни събития и професионални събирания, без значение дали те се провеждат в по-тесен или в по-широк кръг. Подаръчни кошници с различни сирена и млечни продукти ще направят почерпката по случай съответните поводи още по-вкусна, приятна и запомняща се.  

Защо да закупите подаръчни кошници именно от Фивепи?

Подаръчни кошници и подходящи за всеки повод Фирма Костадинов – Райков Фивепи ООД е на пазара от 1991 година. Вече три десетилетия ние снабдяваме българските потребители и бизнес с млечни продукти от най-високо качество. Част от предлаганите от нас услуги е и подготвянето на подаръчни кошници с комбинации от различни продукти, които биха могли да ви свършат работа за специални поводи. По-надолу ще изведем няколко основателни причини да закупите подаръчни кошници с млечни продукти именно от нас: Подаръчни кошници от Фивепи: Най-високо качество – поръчвайки подаръчни кошници от Фивепи, вие можете да бъдете сигурни, че ще бъдат пълни само и единствено с млечни продукти от най-високо качество. Работим с водещи и реномирани производители, които са доказали, че не правят никакви компромиси с качеството и вкусовите характеристики на предлаганите на пазара млечни продукти. В допълнение, съхраняваме тези млечни продукти при оптимални условия, така че те да достигнат до нашите клиенти в отлично състояние. Подаръчни кошници от Фивепи: Разнообразна продуктова гама –  в каталога на Фивепи е налице изключително разнообразна гама от млечни продукти, измежду които можете да избирате за напълване на вашите подаръчни кошници. Възможно е съответните подаръчни кошници да бъдат напълнени само със сирена, тъй като разполагаме с много видове такива, или пък да се добавят и други видове млечни продукти, като например краве масло или сметана. Подаръчни кошници от Фивепи: Удобни механизми за снабдяване – разработили сме максимално ефективни и удобни за клиента механизми за снабдяване. Механизми, благодарение на които поръчаните продукти достигат до клиентите ни във възможно най-кратки срокове. Можете да бъдете сигурни, че ще получите заявените подаръчни кошници навреме за личните или корпоративните събития, които сте планирали. Подаръчни кошници от Фивепи: Перфектно отношение към клиента – ние от Фивепи сме безупречни по отношение на търговските си взаимоотношения с клиентите. Доказателство за това е сертификатът „Коректна фирма“, който притежаваме. Неслучайно с нас работят почти всички търговски вериги на територията на България, както и множество кетерингови фирми, хотели и ресторанти.