N

Връзка с нас

N

Изпратете ни съобщение

0%
Close Preloader Screen
МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ

Пресни сирена

Твърди сирена

Меки сирена

Сирена с плесен

Полутвърди сирена

Топени сирена

Сметана и мляко

Млечни продукти

Десерти

КОЛБАСИ

Месни деликатеси

ДРУГИ ПРОДУКТИ

Паста

Яйца

Chocovic пълнежи

Chocovic шоколад

Замразени пюрета

Пошове

Домати

Риба

Ориз

Олио и маслиново масло

Маслини и консервирани продукти

Плодове и концентрати

ПРОДУКТИ DEBIC

Сметани

Масло

Сладоледи

Други продукти

Снимки за сваляне

← Статии

Сирене Бри

Няколко добри причини да консумирате сирене бри

Сирене бри – невероятни ползи

Сирене бри е най-популярното в глобален мащаб френско сирене. Неслучайно много хора го наричат „кралицата на сирената“. То има доста специфичен начин на производство. За да бъде завършен производственият процес, готовият продукт се посипва с пеницилинов прах. Пеницилинов прах, който създава кадифена коричка на повърхността и след това постепенно прониква в сиренето, омекотявайки го и придавайки му кремообразна форма.  В следващите редове ще ви дадем няколко добри причини да консумирате сирене бри:

Сирене бри: Много приятно на вкус – за сирене бри можем да кажем, че е много приятно на вкус. Веднага щом попадне в устата на човек, той усеща специфичната мекота на продукта, която споменахме по-горе. Кремообразната форма на сирене бри пък позволява да бъде намазано без проблем върху различни други храни, както и да ги направи доста по-изкушаващи за консумиране.

Сирене бри: Разнообразни приложения – сирене бри има изключително разнообразни приложения. Или казано по друг начин, може да се комбинира с много различни неща. Добра идея би била например да го добавите към плата с плодове или ядки, както и към съставките на сандвичите, които редовно консумирате. Също така сирене бри е подходящо да се консумира с бяло, червено вино или пък шампанско.

Сирене бри: По-здрави кости и кожа – сирене бри носи конкретни ползи за здравето на вашите кости и кожа. Съдържащите се в него количества калций стимулират растежа и правилното развитие на костите при децата и спомагат за запазването на тяхната здравина при възрастните. От друга страна, витамин A играе положителна роля по отношение на здравето и перфектния външен вид на човешката кожа.

Сирене бри: Зареждане с енергия – консумирането на сирене бри може да се окаже чудесен начин за зареждане на човешкото тяло с енергия. Тази енергия идва от две съществени вещества, съдържащи се в сирене бри, а именно рибофлавин и витамин B12.

Сирене бри: Защитни свойства – когато става въпрос за ползите от консумацията на сирене бри, задължително трябва да споменем съдържанието на конюгирана линолова киселина. Киселина, която има антивъзпалителни свойства и намалява риска от развитие на редица заболявания, в това число и ракови такива. Въпросната киселина се използва и във фитнес средите с цел стимулиране увеличението на мускулна маса.

 

Сирене бри – какво да търсите на пазара?

Сирене бри – избрете правилно! При покупка на сирене бри е важно да подберете продукт от категорията с отлично качество и вкусови характеристики. Ето аспектите, на които ви препоръчваме да обърнете внимание:

сирене бри: производител и търговец – търсете реномирани марки за млечни продукти, които са доказали, че не правят никакви компроми с качеството и вкусовите характеристики на своите продукти. Също така търговецът, от когото купувате сирене бри, трябва да е с достатъчно добро име на пазара. В крайна сметка е нужно да сте сигурни, че преди да го предаде на вас, е съхранявал сиренето при оптимални условия.

сирене бри: разфасовка – на пазара се предлага сирене бри в най-различни разфасовки. Започвайки от пити по 1 и 3 кг, и стигайки до малки парченца от по 125 гр. Така че без никакъв проблем бихте могли да си закупите точно разфасовката, която ви трябва. За вас остава единствено да прецените коя разфасовка сирене бри би отговорила най-добре на нуждите ви, както и на изискванията на вашите клиенти.

сирене бри: информация за продукта – преди покупка на сирене бри, задължително прегледайте основната информация за продукта. Информация като срок на годност, състав, специфични характеристики и т.н. Важно е да знаете цялата тази информация, за да вземете правилно и адекватно решение относно покупката на конретно сирене бри. Когато става въпрос за онлайн поръчка на подобен продукт, определено правят добро впечатление търговците, които са публикували посочената информация в своя онлайн магазин или платформа.

 

Защо да закупите сирене бри от Фивепи?

Сирене бри – доверете се на Фивепи

Фирма Костадинов – Райков Фивепи ООД е на пазара от 1991 година насам. Вече три десетилетия ние снабдяваме българския бизнес и потребители с млечни продукти от най-високо качество. Част от въпросните млечни продукти са и продуктите от категория „Сирене бри“. Вижте защо би било мъдро решение да закупите сирене бри именно от нас:

Сирене бри от Фивепи: Първокласни продукти – в нашия каталог ще откриете само и единствено първокласни продукти от категория „Сирене бри“. Продукти, които ще удовлетворят напълно очакванията и изискванията на вас и вашите клиенти. Ние работим с водещи и реномирани производители, които са доказали, че не правят никакви компромиси с качеството и характеристиките на произвежданите продукти. Отделно от това, съхраняваме въпросните продукти при оптимални условия, за да сме сигурни, че те ще достигнат до вас с напълно съхранени свойства и характеристики.

Сирене бри от Фивепи: Разнообразна продуктова гама –  предлагаме ви сирене бри от различни марки и с разнообразен грамаж, състав и характеристики. Пазарувайки от нас, няма да ви се налага да правите каквито и да било компромиси. Ще имате възможност да удовлетворите в пълна степен своите нужди и изисквания. Само трябва да отворите каталога ни, да прегледате внимателно информацията за отделните артикули и на тази база да вземете вярното решение за покупка.

Сирене бри от Фивепи: Удобни механизми за снабдяване – разработили сме ефективни механизми, посредством които да можем да снабдяваме всички наши клиенти с необходимите им млечни продукти. При това да го правим по начин, който е максимално удобен за клиента и гарантира въпросното снабдяване в най-кратки срокове. Никак не е случайно, че работим с почти всички търговски вериги на територията на България, както и с редица кетерингови фирми, хотели и ресторанти.

Сирене бри от Фивепи: Перфектно отношение към клиента –  ние имаме перфектно отношение към нашите клиенти и винаги се съобразяваме с изискванията и предпочитанията им. Доказателство за безупречните ни търговски практики е притежаваният сертификат „Коректна фирма“. Не се колебайте да се обърнете към нас, когато ви е необходимо сирене бри или друг тип млечен продукт.